Min hyllning till AIK Hockey

På den här hemsidan visar jag min samling av AIK hockeymatchtröjor. Jag kommer framöver även lägga upp bilder på souvenirer och andra nostalgiartiklar som jag dyker på och som kan sammankopplas med AIK Hockey.

Har du har något som du vill ska visas på min sida? Har du gamla kepsar, flaggor, tröjor eller andra saker som ligger hemma och som skulle göra sig på min sida så ta ett foto och skicka det till admin@aikmatchtroja.se. Meddela också om du vill ha med ditt namn och kanske en förklarande text.

Mvh

Peter

En reaktion på “Min hyllning till AIK Hockey

 1. Putte

  Härligt Peter! Jag ska ha ny dress i vinter….vann Liwings tröja! :)
  Det här blir kanon!
  Vi hörs!
  P

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>